Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 3.1g2.4kcal0.5g0g0g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g1.6g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g13kcal1.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.8g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g69kcal8.3g1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895