Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6.5g9kcal1g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2g0.2g2.2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1g0.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g161kcal10.5g1.1g11.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230