Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g5.2g12kcal1g0g0.9g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.2g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal3g1.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal1.5g0.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.8g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g219kcal15.6g8.3g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308