BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu1.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.1g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g47kcal3.2g2.1g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583