Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.9g7kcal0.2g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vadelma 3.1g1.3kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g43kcal0.6g5.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal0.3g2.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g224kcal3.2g29.5g8.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431375