Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.8g6.1kcal0.2g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g41kcal2.8g0g3.4g0g
Valittu annoskoko9g21kcal1.4g0g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0g0.9g0g
Arvot/100g100g219kcal14.9g0g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127119