Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g0.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Pirkka salsadippi medium1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2.7g2.1kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal1.4g1g0.8g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.7g0.5g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g88kcal7.3g5.2g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155