Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli1.2g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal1g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g88kcal5.2g2.1g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674