Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g3.3g8.4kcal0.2g0.1g0.8g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1.1g4.9kcal0.1g0.7g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g58kcal1g5g3.8g0g
Valittu annoskoko10g29kcal0.5g2.5g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g1.3g1g0g
Arvot/100g100g306kcal5.3g26.3g20g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039