Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.4g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal4.2g1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411107