Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.4g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4.4g7.1kcal0.4g0.5g0.3g0.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal2g1.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko9g16kcal1g0.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g175kcal10.6g6.4g9.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257