Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g4.7g16kcal0.2g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal1g7.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal0.5g3.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g219kcal5.3g41.1g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483