Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0g0kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl0.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g14kcal0.6g0.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.2g1.1g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370130