Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g2.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal2g1.2g1g0g
Valittu annoskoko9g11kcal1g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g120kcal10.6g6.4g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042