Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistettu 1g5.1kcal0.2g0g0.5g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g17kcal0.4g0.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.2g0.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal2.1g2.1g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708