Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 1g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g4kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko9g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g19kcal0g2.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823