Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.3g7.5kcal0g0.1g0.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g76kcal0.2g12g2.8g0.4g
Valittu annoskoko10g38kcal0.1g6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal0.1g3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g398kcal1g62.5g14.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297