Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kookoshiutale 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Mustikka metsä- 2.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g39kcal1.4g0.8g3g0.2g
Valittu annoskoko10g19kcal0.7g0.4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g198kcal7.1g4.1g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186840