Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g8kcal0g1g0.4g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g43kcal0g5.2g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822