Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.5g1kcal0.2g0g0g0g
Suklaa tumma 1.8g9kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.5g10kcal0.2g0.1g1g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.4g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g65kcal1g8g3g0.4g
Valittu annoskoko10g32kcal0.5g4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.3g2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g337kcal5.2g41.7g15.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191