Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 2g1.5kcal0.3g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal0.8g1g0g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0g0g
Arvot/100g100g54kcal4.2g5.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519