Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2g0.2kcal0g0g0g0g
Pinaatti 0.3g0kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g4kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g21kcal0g3.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462229