Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 4.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g2.8g3.1kcal0.7g0g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g18kcal1.6g1.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal8.3g7.3g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046