Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g5.9g3.4kcal0.4g0.3g0.1g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.8g0.3kcal0.1g0g0g0g
Vadelma 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal1g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.5g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal5.2g4.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363231