Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4.7g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal2.4g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko10g12kcal1.2g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g127kcal12.4g3.1g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284