Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.2g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.9g6.6kcal0.1g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g30kcal1g3.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g15kcal0.5g1.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g155kcal5.2g18.6g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300