Unelmainen suklaakääretorttu

Kääretortun pohja:

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoa
3 rkl perunajauhoa
3 rkl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, ja sekoita joukkoon kuivat aineet.

Paista kääretortun pohja 225 asteessa 8-10 minuuttia.

Täyte:

1 pussi suklaamoussejauhoa (Blå band tai joku)
1 dl maitoa
400 g pakastevadelmia
2 banaania
loraus brandya mauksi

Valmista suklaamousse ohjeen mukaan (tämä piti vaan sekoittaa desiin kylmää maitoa, ja oli valmis).

Sekoita moussen sekaan vadelmat ja banaanit, surauta mixerillä tasaiseksi.

Mausta brandylla tai konjakilla tai mieleiselläsi.

Kostuta jäähtynyt kääretortunpohja kahvilla, ja levitä täyte ja kääri rullalle.

Suklaakuorrutus:

150 g fazerin sinistä
1 dl kermaa
25 g voita

Sulata kuorrutusaineet vesihauteessa ja kuorruta kääretorttu.

Tein tätä äitienpäiväksi ja oli niiiiiiiiiin hyvää..

ohjeen keksin yhdistelemällä monista resepteistä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Suklaamousse Blå Band0.9g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.6g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vadelma 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.3g0kcal0g0g0g0g
Brandy, annos 40g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen1g5.6kcal0.1g0.5g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)0.7g1.4kcal0g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g47kcal0.8g5.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g24kcal0.4g2.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g247kcal4.2g29.5g9.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122930