Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g3.9g3kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko10g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g75kcal1g2.1g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147