Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kukkakaali 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Oivariini, 750.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa1g0.2kcal0g0g0g0g
Tumma soijarouhe, risetti0.5g1.5kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g16kcal1.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g83kcal6.3g4.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243096