Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g6.8g20kcal1g0g1.8g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g42kcal2g0.2g3.6g0g
Valittu annoskoko10g21kcal1g0.1g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g218kcal10.4g1g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624