Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty3.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal0.4g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2g9.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348641