Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.3g5kcal0g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g62kcal0.6g8.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g31kcal0.3g4.1g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.2g2.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g321kcal3.1g42.3g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081