Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli3.6g6.1kcal0.5g0.1g0.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.6g0.4kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g1.4g6kcal1.2g0.1g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)0.9g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g43kcal4g1.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g22kcal2g0.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal1g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g223kcal20.6g7.2g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915