Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra3.6g2.9kcal0.6g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.7g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.1g7.1kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g164kcal10.4g2.1g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277