Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g0.5g2kcal0g0.3g0.1g0g
Flora, vihreä 70%0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)0.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho X-tra1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g58kcal0.8g9g1.8g0g
Valittu annoskoko10g29kcal0.4g4.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g2.3g0.5g0g
Arvot/100g100g303kcal4.2g47.4g9.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58496