Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle (kevyempi versio)

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.8g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g74kcal4.1g4.1g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368328