Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2.7g15kcal0.2g1.6g0.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.7g2.5kcal0g0g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g3.4g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g46kcal0.6g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.3g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g236kcal3.1g19.6g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418