Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell2.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g10kcal1.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.6g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal6.2g4.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084