Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1.4g1kcal0.2g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g0.7g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g9kcal0.8g0.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.4g0.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.2g1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652