Soija-vihannessekoitus-makaronilaatikko (tumma makaroni)

1(,5) tl suola
3 ml mustapippuri
0,5 ml valkopippuri
2 ml paahdettu paprikajauhe

Keitä soija ohjeiden mukaan (liha/kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä)

Kuullota sipuli (rypsiöljyn kera)

Keitä makaroni ohjeiden mukaan (suolalla maustetussa vedessä)

Vatkaa kananmunat ja maito, mausta

Raasta juusto

Heitä keitetyt makaroni, turvotettu (ruskistettu) soijarouhe, vihannekset kulhoon, osa juustoraasteesta ja munamaito sekaan.

Loput juustoraaste pinnalle.

Uunissa +200C n. 40 min, anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua

PS: Reseptiin merkitty vesimäärä se mitä laskennallisesti imetyi (osa makaronin keitinvedestä + soijaan imeytynyt)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Pallomaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni ( tumma Torino )0.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Soijarouhe, vaalea paahdettu, Risetti, 1 dl0.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Vaalea soijarouhe (Soyappetit), annos 15g0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Polar 5% (Valio) 8g siivu0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal1.4g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.7g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.2g7.2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173942