Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g2.2g3.9kcal0.4g0g0.3g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g12kcal1g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.5g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.2g3.1g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052