Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.6g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g39kcal0.8g4.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal0.4g2.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g201kcal4.1g24.7g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000