Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Siirappi, tumma0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Flora vispi 20%1.6g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Flora Vanilla 12%1.6g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1.9g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Puolukka 1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g46kcal1g4.2g2.8g0g
Valittu annoskoko10g23kcal0.5g2.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g1.1g0.7g0g
Arvot/100g100g235kcal5.2g21.6g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137