Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.2g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Maapähkinä 0.5g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g48kcal1g5.8g2g0.6g
Valittu annoskoko10g24kcal0.5g2.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.3g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g250kcal5.2g29.9g10.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739