Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.9g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.2g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2.2g2.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g16kcal1.1g1.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g164kcal11.5g13.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418