Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)0.8g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g15kcal0.8g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.1g12.2g1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349