Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki3.1g4.7kcal0g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g15kcal0.2g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.1g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal1g3.1g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888