Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala1.6g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tonnikala vedessä 3.6g3.8kcal0.8g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Polar 5% juusto1.6g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.6g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g23kcal3.2g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko10g11kcal1.6g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.8g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal16.5g8.2g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391