Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.1g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 3.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.6g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.8g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g105kcal8.4g9.5g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381