Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 7g12kcal1.2g0g0.8g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.6g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g33kcal2.8g0g2.4g0g
Valittu annoskoko10g17kcal1.4g0g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0g0.6g0g
Arvot/100g100g172kcal14.4g0g12.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765